97116153
post@strategen.no

Coaching & utvikling

Vi tilbyr coaching til enkeltpersoner, til ledere og til team.

Hos oss jobber vi grundig, fokusert og handlingsbasert for å skape best mulige resultater i samarbeid med deg. Vi går alltid inn i hvert oppdrag med tydelige mål, og det ligger meget gode resultater og solid erfaring bak det vi leverer.
Vi er opptatt av handling. Av å «make it happen». Vi tror på concrete actions satt i system, og leverer et handlingsbasert opplegg som virkelig skaper resultater.
Samtidig handler utviklingsprosessen om å bli kjent med det som er på innsiden av oss, det som ligger til grunn for den vi er og det vi gjør, og om å arbeide gjennom samtaler ved bruk av gode teknikker.

Individuell coaching

Utgangspunktet for å jobbe sammen med en coach hos oss er først og fremst et ønske om å løse opp i noe eller utvikle seg innenfor et eller flere områder. Noen ganger har man et spesifikt behov som å utvikle seg på område relatert til jobb-rollen, andre ganger er det mer personlige utfordringer vi jobber med.

Noen eksempler på hva kunder har hatt som mål:

  • Jeg ønsker å finne tilbake til gnisten og gleden i jobben min
  • Jeg ønsker å bygge den indre styrken min og gjennomføre mer av det jeg tenker på
  • Jeg ønsker å ta karrieren min videre, men føler at jeg har blitt stående fast
  • Jeg ønsker mer trygghet i leder rollen min, og lære mer om hvordan jeg kan coache mine medarbeidere
  • Jeg ønsker å utvikle teamet mitt og være med å løfte de til nye nivå

Vi tilbyr en uforpliktende og gratis første innledningssamtale.

Lederutvikling

Utgangspunktet for lederutvikling er et ønske om å utvikle seg i eksisterende leder rolle eller for å kunne ta på seg nye lederoppdrag. All utvikling starter med et ønske om å skape mer, utrette mer, gjøre en bedre jobb.
Hos oss har vi lang og variert ledererfaring selv, noe vi mener er et utgangspunkt for alle som skal jobbe med lederutvikling. I tillegg har vi utdannelse og solid erfaring innenfor lederutvikling og leder coaching.
I noen oppdrag går vi inn og jobber med enkelt ledere og deres utvikling. I andre oppdrag skreddersyr vi opplegg for lederteam eller ledertalenter i bedrifter.

Vi har utviklet lederutviklingsprogram for både større og mindre bedrifter, og har fått meget gode tilbakemeldinger og målbare resultater fra dette.

Ta kontakt med benedicte@strategen.no for mer informasjon.

Team utvikling / Team coaching

Vi har lang erfaring fra en rekke oppdrag for utvikling av team. Noen ganger er det en konkret problemstilling vi tar utgangspunkt i, andre ganger har teamet et bredere behov om å kunne skape mer og levere mer uten å kunne sette fingeren på hva utfordringene eksakt er.
Noen oppdrag er av lengre art, hvor vi følger teamet over lengre tid. Andre oppdrag handler om en samling eller to for et spesifikt formål.

Noen eksempler på hva kunder har ønsket seg:

  • Vi må bli flinkere til å jobbe sammen som et team, men jo mer vi snakker om det jo mindre gjør vi av det. Vi trenger hjelp for å komme videre
  • Vi ønsker å få tilbake gleden og motivasjonen for det vi jobber for, det er som om gnisten har gått ut av teamet og det er tyngre å gå på jobb
  • Vi skal øke teamet vårt og ansette nye, vi trenger en ny start med tydelig retning, klare mål og bedre gjennomføringskraft
  • Vi har store utfordringer fremover, vi skal løfte oss opp på et nytt nivå, og vi trenger vi nye verktøy og bedre måter å jobbe sammen på for å nå målene


På teamutvikling har vi også vårt egendesignede program ECU – Explore, Challenge, Unleash. ECU for team kan kjøres som et opplegg over en dag eller to med oppfølging i etterkant, men normalt som prosesser som går over tid. ECU er en heftig og utviklende prosess som inneholder en god miks av innsikt, utvikling og resultater. Les mer på våre nettsider: www.strategen.no/ecu

Verktøy

Alle som jobber i vårt selskap eller som innleid til vårt selskap er sertifiserte coacher med lang erfaring og bred utdannelse bak seg. I tillegg er meget gode resultater en klar forutsetning for å kunne jobbe for oss.
Vi har også ulike verktøy vi kan benytte oss av når det er behov. Vi har også et sterkt samarbeid med Values at Work som har verktøy og erfaring for å måle og bygge god bedriftskultur tilpasset selskapets strategi.

Våre coacher

 

-Benedicte Hagen Mjøs

Benbenedicte-coacheredicte har en helt unik måte å jobbe med sine kunder på. Hun ser tydelig hvor «skoen trykker» og er opptatt av å skape positive endringer hos mennesker og i bedrfiter.

Benedicte er sertifisert coach fra the NLP Sociecty of Bandler via Metaresource i Norge. Det er en tittel som har 2 års utdanning bak seg, og som innebærer mye personlig utvikling og bred praksis med coaching underveis.
Benedicte har bred erfaring fra globale leder roller, og har gjennom dette alltid vært opptatt av en coachende tilnærming i ledelse. Hun har lang erfaring både fra personlig coaching, lederutvikling og team coaching. Trives godt når hun kan jobbe med helehetsbildet; strategi, struktur, kultur og ledelse satt i sammenheng.

 

-Siri Spillum

kontakt-siri

Siri er mangeårig coach og har jobbet med endring hos mennesker og i bedrifter. Hun er forfatter og ga i 2013 ut «Bryt mønstre» på Cappelen Damm. Året etter kom «Tenn gnisten – lev bedre»! Siri er en meget dyktig pedagog, og har jobbet med kurs, opplæring og utvikling av pedagogisk plattform. Hun er også en populær foredragsholder og skribent.

Siri har jobbet med ledergrupper og enkeltpersoner i snart 20 år, og har spesielt mye erfaring innen handel, kjedevirksomhet & retail.

Siri bruker en unik metode med intuitive bilder. De er forbausende presise og kunder over hele landet elsker å jobbe med Siri. Hun går rett inn på kjernen og jobber handlingsorientert sammen med kundene.

 

-Paal Leveraas

Paal har i 5 år vært paalansatt som kommunikasjonsdirektør i HR Norge, hvor han har jobbet tett på de beste HR faglige i Norge. Han er redaktør for det ukentlige nyhetsbrevet Tirsdag Morgen.

Paal har en variert bakgrunn; han begynte han som journalist i Computerworld Norge i 1985. Fra 1990 til 1995 var han redaktør samme sted før han ble redaktør i Scandinavian Online. Fra 1996 drev han internett kanal1 i fem år, men fra 2001 gikk han over til PR og rådgivning. Ved siden av å lage nyhetsbrevet Tirsdag Morgen har han siden 2004 drevet coaching for gründere, ledere og gruppeHan coacher team og enkeltpersoner samt ledergrupper.

 

 

Ta ellers kontakt for å høre mer om oss og andre vi har i vårt nettverk og hvilke oppdrag de spesialiserer seg på.

[/column]